31.7.2016

Gjorde fynd men är ledsen ändå

Alltså det här med Anttila gör mig ledsen. Visst folk är sjukt glada över alla fynd de gör på konkursrean (också jag) men idag när jag gick i butiken så kände jag mig faktiskt lite vemodig.

Anttila har alltid varit en favoritbutik. Man hittar typ allt där. Smink, inredning, leksaker etc. Lätt när allt finns under samma tak. Jag har också jobbat där under två jular. Och jag har alltid gillat deras Anno-serie.

Anttila kommer att lämna ett hål efter sig, precis som Tiimari gjorde. Man får lära sig nya rutiner i sitt handlande. Det är sorgligt att det verkar gå så dåligt för många av de inhemska kedjorna och att vi handlar allt mer från utlandet.

Idag besökte jag både Anttila och Kodin1 inne i stan. Hittade helt bra grejs, till exempel simbyxor åt Kevin för 1,20 euro, duken och kökshanddukarna på bilden nedan för några fjuttiga eurosar, påslakan, paraply och så vidare. Glad över fynden men samtidigt ledsen över hur det gick för kedjan och för alla dem som snart är utan jobb.

RIP.

1 kommentti :

  1. Jag tänker helt lika! Älskar Anno-serien o har ofta brukat hitta kiva grejer där. Så sjukt tråkigt!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!