28.8.2016

Dårsjukhus, gatufestare och tapetsering - Veckoslutet i ett nötskal

Vi har hunnit med mycket denna helg. På fredag firade jag min födis så på lördag var jag lite trög. Vi körde ändå till Lappvikens sjukhus där Radioteatern hade gjort en ljudinstallation. Jag har aldrig upplevt något liknande. Det var supercreepy, rörande och intressant.

Detta rum berörde mig speciellt mycket, barnet och mamman.

Mynttelefon!!! Telefonkatalog!!!

Vinden på Lappvikens gamla sjukhus.

Från stan körde vi tillbaka till förorten där det var massor happenings på gång. Nere vid stranden firades det både venetsiansk och gatufestare. Där fanns massor aktiviteter och mycket att se.

Aktivitetsbana

Bästa stadsdelen!

En krapulant och en fräsch.

Höjdpunkten för Kevin var när han fick gå in på sjöräddningsbåten.

Idag har vi tapetserat, så nu har vi vår första tapetserade vägg i detta hem och äntligen en beige vägg mindre. Jag har stirrat på de beige väggarna nu i fyra år och fått miniångest av dem, men först nu börjar vi få något gjort åt saken. Hahaa! Min mamma och hennes man var här och undervisade oss så vi har lärt oss något nytt.

Har också fått fixat ett vitrinskåp till köket. FINALLY! Ni ska få de både den fina väggen och skåpet senare. Jag kan inte sluta beundra väggen när jag sitter här i soffan och skriver. Vitrinskåpet är förresten en av mina födisgåvor.

Men at work.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!