7.8.2016

Det bitterljuva slutet på semestern

Semestern är slut för denna sommar. Fem fina veckor har det nog varit, men jag tyckte nästan mest om början av semestern när vi var på resande fot. Jag blir så rastlös här hemma och det känns väldigt mycket mer som semester när man är borta hemifrån. Helst någonstans nära havet och naturen.

Jag är också aningen utmattad. Nu redan färdigt innan jobbet börjar, hah! Mannen har haft många långa fotokeikkor de senaste veckorna vilket betyder att jag varit ensam ansvarig för barnet. Lite lyckades vi vara ute på strandstugan så att svärmor varit till extra hjälp. Kevin är ju nog väldigt snäll och så, men just nu är han inne i en "Titta mamma! Mamma! Mamma kom! Titta! Vilken väljer du?"-fas. Alltså att han inte riktigt trivs med att göra någonting på egen hand som han gjort förut. Vi har varit mest hemma med honom eftersom vi varit utan bilen. 

Lite egen tid i form av dejter med vänner har jag ändå lyckats med och de stunderna har nog varit guld värda.

Men jag är nog helt färdig för vardagen. Det enda jag får ångest av är ekorrhjulet som man ska springa i. Och de omänskligt tidiga morgnarna som jag aldrig varit bra på. Om jag bara skulle lyckas få några sovmorgnar så skulle jag vara till hundra procent fit for fight. Nå, vi får ta den kommande veckan som den kommer. Hoppas jag vänjer mig snabbt.En av dagarna som vi var på tumis så tog vi metron till stan och hälsade på Catzo och Quentin-katten.

Det tyckte Kevin väldigt mycket om.

Kvällsglass nere på stranden.

En annan tumisdag cyklade vi till stranden och åt pannkaka till kvällsmål. Tillsammans med en miljon getingar.

När den dagen var avklarad tog jag lite riesling som belöning.

Jag är beroende av min fön och plattång. Så när surfhåret gör entré betyder det att jag semestrat tillräckligt länge.

Jag såg Bad Moms på bio med en av mina favvomammavänner. Sedan åt vi lunch.

Ute i Paradiset hittade vi massor svamp.

Och sjukt mycket bär.

Vi lyckades också pricka in vår traditionsenliga strandskumppa och -öl. Det var en härlig kväll. Diskussioner, skumppa, havet och en solnedgång. Perfektion.

I Nybondas finns klippor dit kvällssolen skiner länge.

Vi kom på konceptet skumppayoga och tyckte det var världens bästa idé.

Nordsjö (hjärta).


Efter skumppakvällen var vi igen på tumis med den lilla. Denna gång i Paradiset som tur.

Det blev tid för mannens egen tid. Vi förde honom till Kalkstrand där ett av favvobanden hade keikka. De spelade på vårt bröllop. Kevin var otroligt intresserad och vi var hemma först vid 22 någon gång.

Kvällsmålsglass.


Igår firade vi en fyraåring så det var en het men rolig eftermiddag.


Hej från busken!

Idag var vi igen på tumis hela dagen. Vi tog det lugnt och hängde i sängen tills klockan var nästan 11. Hahaha. SÅ SKÖNT! #latmaskar #chillarna

På kvällen kom min mamma och hennes man på snabbvisit och körde oss ner till stranden för att äta glass. Mycket uppskattat och ett fint avslut på semestern.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!