28.8.2016

Födelsedagen som jag minns med värme i mitt hjärta

Det är länge sedan jag haft en så bra födelsedag som i år. Jag har ju inte riktigt orkat fira. Inte riktigt orkat hålla kontakt med folk och så. Därför var jag livrädd för att ingen skulle vara intresserad av att fira mig när jag äntligen hade fiilis för det.

Men jag är så himla glad och lycklig över att det fanns ett gäng som ville fira. När vi satt ute på restaurangen så funderade jag på vilka fina personer jag var omringad av. Så himla smarta, ödmjuka, härliga kvinnor jag har äran att ha i mitt liv. Alla kände inte varandra från tidigare men det uppstod intressanta diskussioner ändå. Och många visdomar som sades har jag paketerat och sparat i mitt hjärta.

Tre av oss fortsatte dessutom till 90-talsfestivalens jatkon. Oh shit så roligt det var att dansa i några timmar till musiken från ens egen tidiga ungdom. Jag har inget minne av när jag senast skulle ha dansat. Det ger nog en endorfinkick.

Så TACK ni fina som gjorde min födis till något otroligt speciellt. Det gjorde mig så glad att märka att vänner består fast man inte klarar av att hålla kontakt med dem alla under mörka tider. Jag är riktigt varm i hjärtat.

Svärmor hade sett denna skjorta och var tvungen att köpa den åt mig. Hahahaa!

Nästan hela fina gänget på bild.

Hahahaa!

Toalettselfie.

Vi hade sådan meno på att det blev suddigt som fan.

Pusspuss!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!