21.8.2016

Måste vara snäll med mig själv

Första veckan på nya jobbet är över. Det har varit otroligt intressant och jag beundrar alla som jobbar på redaktionen och på produktionsbolaget. Dom är så otroligt bra på sina jobb.

Jag däremot har känt mig ganska lost. Jag märker att jag får en del ångest av att vara så lost. Är så van med att jag vet vad jag sysslar med liksom. Jag har för det mesta känt mig som en tölp men folk runt mig försöker banka in i mitt huvud att jag INTE KAN kunna ett nytt jobb direkt. Hahahaa.

Får se hur länge det tar innan man börjar känna sig ens lite säker. Jag vet inte riktigt vad som händer med mitt huvud om nätterna men jag har haft ångestattacker. Kanske mitt psyke är i något chocktillstånd (plus fullmånen). Och under nattens mörka timmar kan ju små grejer kännas som världens ände.

Så det är tunga veckor jag har framför mig innan jag börjar komma in i gängorna. Jag längtar verkligen till tiden då jag vet vad jag sysslar med. Tills dess måste jag försöka vara snäll med mig själv. Sen blir det nog bra när jag kommer upp till min fulla kapacitet.

At work.

På fredag var det karonkka på jobbet. Temat var Eurovision. Väldigt roligt!

Veckoslutet spenderades för det mesta med mina två finaste. Vi skulle få middagsbesök men på grund av ett insjuknat barn så inhiberades det. Tråkigt men det blev ett riktigt fint veckoslut ändå. Hann också träffa min mamma och hennes man. Kevin skulle helst ha stannat kvar hos dem, som tur får han fara dit på veckoslutsvisit om några veckor.

Fina!

Kevins första besök i barnens trafikstad.

Kevins första besök på minigolfbanan.

Jag hann också lufta lenkkarna och hjärnan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!