8.9.2016

Getaway vid en sjö

Förra veckoslutet tog vi en liten vuxen getaway. Eftersom vi inte har något eget sommarställe så blev det hyrstuga. Råkade dessutom få hyra en kollegas kompis stuga i Evitsskog.

Vädret var inte det bästa, det ösregnade på lördag eftermiddag och kväll. Men det gjorde inget nu när planen var att bara vara. Vi eldade bastu, spelade Uno, läste, eldade i den öppna spisen, smakade på äppel från trädet på gården, beundrade den otroligt vackra vyn mot sjön, hade kräftis och sov länge.

Orsaken till vår getaway var vår sjunde bröllopsdag som är denna vecka samt vårt tioårsjubileum. Vi hade inte så mycket tumistid under sommaren så detta var väldigt välkommet. 

Jag märker också nu när Kevin är äldre att jag inte längre har riktigt samma behov för dessa get aways som när han var mindre och livet var tyngre. Nu är det ju för det mesta himla roligt att hänga med honom och jag märkte att jag tänkte mycket på Kevin där ute på stugan. "Oj han skulle ha älskat den där lekstugan, trampolinen och gungan. Vilka fina leksaker, här skulle Kevin tycka om att leka. Synd att han inte är med." Och så vidare.

Men jo, det var ett väldigt skönt veckoslut! Och sen var det så himla roligt när vi återförenades med Kevin.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!