30.9.2016

Hur fira bloggens tioårsjubileum?

Nästa vecka fyller min blogg tio år. TIO ÅR!!! Jag borde ju hitta på något speciellt att komma med på jubileumsdagen men har ännu inte kommit på vad det skulle vara. Om någon har idéer eller önskemål så berätta gärna. Jag ska fundera vidare.

"Bloggkaverifoto" från 2009.

Det är faktiskt helt sjukt att jag bloggat aktivt så länge och här på samma ställe. Att bloggen varit med hela tiden. Oftast har jag älskat den men ibland även hatat.

Jag tror året är 2008. Vi har precis flyttat till vår första egna lägenhet. Egna alltså så att vi inte längre bodde på hyra. Det skulle renoveras men blogga hann man ju alltid.

Jag har ju egentligen bloggat längre än tio år, men tidigare hette det att man skrev dagbok. Tyvärr finns inte den plattformen kvar längre vilket på ett sätt är helt skönt för jag var ganska ung när jag skrev där. En del har jag faktiskt utprintat så man kan skämmas och skratta för sig själv när man har lust. Men tur nog finns det inte kvar där ute på internet.

Sitter på strandstugans terass och bloggar år 2008.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!