Kicken som behövdes på träningsfronten?

lauantaina, syyskuuta 10, 2016

Idag var jag och svettas lite med min mamma. Det var ett Kuntostartti-evenemang i FIX Mäkelänrinne, alltså många jumppatimmar i sträck. För mig blev det FIX, Functional training, dynamisk stretching och Baila. 


Jag har ju fortfarande inte kommit framåt på träningsfronten. Idag märkte jag ändå hur annorlunda tränandet känns när man bär 14 kg mindre vikt. Kroppen kändes liksom väldigt bra och den samarbetade bra. Svetten rann men jag kände att jag skulle ha haft energi för ännu mer. 

Kanske detta nu var kicken jag behövde för att ta mig till mitt gym. Tack vare evenemanget hittade jag dessutom två nya timmar som jag kunde gå på här på mitt gym. Så då har jag ju mycket mer att välja mellan. 

Dessutom var endorfinkicken otrolig. På Baila-timmen fick man jora till bland annat Gagnam Style och I like to move it. Så fjantigt men vitsi vad roligt! 
You Might Also Like

0 kommenttia

Roligt att du kommenterar!

Like my blog on Facebook

Instagram