11.9.2016

Lintsi-söndagen

Idag var vi på Borgbacken och det var nog första gången som det kändes som det på riktigt var någon idé med det hela. Dels för att Kevin nu är över en meter lång och får gå i många fler maskiner men också för att han själv verkade tycka det var roligt.

Han var först ganska skraj för vi hade berättat att de har horrorvecka på Borgbacken och att man kan se zombien där. Så har var så rädd att han först inte riktigt ville gå i någon maskin. Men sen plötsligt släppte det och så hade han sin modiga kusin med sig så de kunde gå tillsammans. Mycket lyckat.

Jag tänkte att jag också vill ha ut något av besöket och köpte en biljett till Bergochdalbanan. Det är ungefär den enda attraktionen jag vågar gå i. Det var nog väldigt roligt att skrika ut lite!

Borgbacken har ju inte riktigt varit det samma efter att jag jobbade där två somrar med att sälja sockervadd, pehmis och våfflor. Men nu börjar det kanske bli lite roligt igen när jag får uppleva det via mitt eget barn. Eller nå, så länge han inte vill gå i de hemska maskinerna, hahaa!

En glad och suddig liten.

Huj, nästan helt för högt för mig.

En av favoriterna.

För första gången fick de åka i flygplanet.

Och första gången i skeppet. 

"Heeej heeeej!"

Så stor att han fick åka bilarna också.

Lite godsaker åt föräldrarna...

... medan barnet var i sockerhimlen.


Avslutade med ett åk.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!