13.9.2016

Makeover i köket

De som följer mig på Instagram såg redan att vi gjort om lite i köket. Jag är faktiskt väldigt stolt över oss för det finns så himla mycket vi, eller nå, jag skulle villa göra och visioner som jag har i huvudet men så väldigt lite har vi fått gjort under de fyra åren vi bott här. Vi är inte precis några renoveringsmänniskor likom.

I fyra år har jag alltså varit störd på den delen av köket där matbordet finns. Det har liksom aldrig blivit inrett.

Men nu fick jag som födisgåva ett nytt skåp för porslin samt tapetseringshjälp / -undervisning. Och nu när jag dagligen sitter och beundrar vårt mästerverk så undrar jag varför vi inte fick gjort något åt saken tidigare. Så himla mycket trevligare för själen!


Before. De tidigare invånarna har målat väldigt många väggar beige. URK! En vägg skulle väl vara okej men när färgen finns i kök, vardagsrum, hall och sovrum så blir det lite mycket. Trots det har vi inte lyckat måla väggarna. Men nu har vi en beige vägg mindre, hurra! Lekköket står numera i Kevins rum, hurra också för det!

Efter. Sorry kameran fick något vitbalansfel! Kevins kökspall brukar stå i gluggen till vänster om skåpet, där lekköket stod förut.

Fixade också lite mysbelysning. Tomflaskorna förvaras i den vita tunnan. Förut låg de i plastpåsar på golvet.

Närbild på tapeten.

3 kommenttia :

  1. Ooh, det ser jätte snyggt och fräscht ut!! :)

    VastaaPoista
  2. Så fint det blev. Är det inte svårt att tapetsera med ett mönster? Sådär få mönstret att gå ihop?

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!