9.10.2016

En rolig jobblördag på MGP

I lördags hade jag en rolig arbetskeikka. Jag blev ombedd att jobba som publikvärdinna å MGP, ni vet sångtävlingen där barn uppträder med egna låtar. För det första var det en kollega som föreslagit mig för att jag är "en schysst typ". Sådant är ju alltid roligt att höra. För det andra så handlade det ju om sjungande barn, vilket jag är svag för. (Jag är ju nog egentligen rädd för barn men om dom står på scen och sjunger så är det okej, hahaa!). Så inte tackar man ju nej till sådant.

Jag har i många år velat se MGP-finalen på plats och ställe men aldrig haft möjlighet. Mannen och barnet kom dessutom till genrepet och kollade på showen. Kevin orkade nästan ända till slut men sen ville han hem och sjöng hela resten av kvällen i mina singstar-mikrofoner. Jag tror han gillade fast det blev lite långt för en fyraåring!

Det var en fin erfarenhet att få vara med på ett hörn. Jag tycker att det är fint att Svenska Yle gör detta. Mera sjungande barn åt folket!

Under genrepet var det glest på golvet.

Läktaren var fullsatt. När det var dags för final var den stora studion fylld med folk.

Anna-Karin och Jontti.

Här hängde de små artisterna. Under genrepet var det tomt.

Påväg hem och sjunga.

Hittade också en Catzo yrandes i Studiohusets korridorer.

Selfie

Snapchat-material

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!