4.10.2016

Muffinaround 10 år: Mina mest besökta inlägg under de senaste tio åren

Bloggens tioårsjubileum till ära tänkte jag lista mina mest besökta inlägg. Listan ser kanske inte riktigt ut som jag hade förväntat mig.

Det mest lästa inlägget heter Sockan i håret från oktober 2011. Och precis som rubriken säger så handlar det om en socka i håret. Hahahaa! Så konstigt! Inlägget handlar om en frisyr och innehåller suddiga mobilbilder från svärmors badrum. Trodde inte precis att just det inlägget skulle bli det mest besökta. Folk har nog hamnat här via Google.

Det inlägg som haft näst flest besökare heter Bongat idag: Buck Angel från maj 2010. Det handlade om en gäst som vi hade på jobbet, transsexuell porrstjärna. Detta inlägg har nog också fått besök via Google.

Det första inlägget som inte är mest läst pga. Google och folk som droppat in "av misstag" är min förlossningsberättelse från juli 2012. Jag vågar inte ens läsa den för min förlossning var ju riktigt hemsk. Förlåt att jag skrev så ärligt.

En beskrivande bild från förlossningssalen för fyra år sedan.

Följande inlägg på listan heter Kroppen nio månader efter förlossning. Hmm, i dagens läge minns jag inte ens hur min kropp var innan jag var gravid. Nu är min mammakropp min vanliga kropp.

I nästa inlägg Samlade igångsättare hittar vi en lista på hur man ska få igång sin förlossning. Listan gjorde vi tillsammans med er läsare.

Nästa inlägg är ett relativt nytt inlägg från augusti i år. Så gick jag ner 13 kg. Viktminskning verkar alltid intressera folk.

Följande inlägg är skrivet i september 2010 och heter Världens bästa uppfinning: Torrshampoo. Jag tycker fortfarande det är världens bästa uppfinning. Skulle inte kunna leva utan torrshampoo.

Följande inlägg på listan var möjligt tack vare 3jorn (eller nå, inte heller förlossningsberättelsen skulle ha blivit till något utan hans medverkan, hehee). Bloggpriset 2012-pläjäys är ett inlägg fyllt med sjukt fina bilder från evenemanget. Jag tror detta var av våra första gånger som vi var ute på stan och slira efter att vi blivit föräldrar.

Jag tillsammans med två underbara kvinnor, Mekke och Carita.

Sedan har vi ett inlägg i äkta Veckans NU!-anda från 2010. Vem bar klänningen bättre, Anne Hietanen eller Blondinbella? Hahaha, synd att bilderna inte längre finns kvar.

Från en sak till en annan, följande inlägg på listan handlar om Anne Frank och en tv-serie som sändes 2011.

Det sista inlägget som kommer med på listan är ett inlägg från i år och möjligen ett av mina viktigaste inlägg: Flickan som inte pratade - Selektiv mutism. Ett väldigt personligt inlägg som fick ett fint mottagande.

Vad ska man dra för slutsatser? Skriv om saker som folk googlar, ärligt om personliga erfarenheter, om evenemang där bloggare varit och om viktnedgång. Det verkar intressera folk.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!