4.10.2016

Muffinaround 10 år: Berättelsen om min blogg

Idag fyller min blogg tio år! Grattis min kära blogg!

Min bloggkarriär började 4 oktober 2006 med orden:

"Hej på er!

Ja lagade en ny blog för ja e så innoissa med dethär. Så vi ska se om ja lyckas hålla den vid liv."


Nå det lyckades jag ju nog göra. Och tur att mina språkkunskaper blivit aningen bättre med åren också.

Den första bilden på bloggen såg ut så här. Den är tagen på Kölns flygfält.

Bloggskrivandet började egentligen med en helt annan blogg redan lite tidigare. Där skrev jag om Catzos och mina upplevelser i Köln där vi gjorde praktik på NOB Studios. Eftersom jag tycker om att skriva så fixade jag en helt ny egen blogg när vi kom hem. Då hette den Camomillas blogg.

Först många år senare fick bloggen namnet Muffin' around (tack 3jorn för idén!).

Det började med slarviga inlägg om fester och annat roligt. När jag blev gravid började jag skriva lite djupare inlägg. Det var terapeutiskt för mig. Likaså var bloggen ett enormt stöd under min hemmamammatid. Jag uppdaterade flera gånger om dagen.

När jag började jobba som webbredaktör så dog bloggen ut lite. Jag orkade inte längre men skrev ändå inlägg nu som då, men inte alls i samma takt som förut. De senaste åren har jag varit så sekaisin att jag inte rikigt har vetat vad jag ska skriva här, men har tydligen ändå lyckats hålla bloggen vid liv. Whohoo!

Bloggen har under åren varit en salig blandning av ytliga inlägg och djupa inlägg. Roliga inlägg och sorgsna inlägg. Inlägg med suddiga mobilbilder och inlägg med fina satsade bilder. Inlägg om barn, förhållanden, föräldraskap, hem, kläder, fester, resor, filmer, stora livsförändringar och allt där emellan.

Vart bloggen ännu tar mig i framtiden vet jag inte. Vi har vuxit ihop under åren så under närmaste tiden kommer jag knappast att sluta skriva fast takten minskat rejält.

Förr skrev jag ju ganska frikostigt om mina åsikter och tankar, nu har jag nog blivit väldigt mycket försiktigare på den fronten. Ju äldre jag blir desto mer tänker jag efter vad jag plitar ner här. Ärlig och personlig har alltid varit mina ledord, de följer jag nog fortfarande.

Tack till alla er som tittar in här. Jag har många lojala följare och ibland hittar även nytt folk hit. Ni alla är guld!

1 kommentti :

  1. Tänk att jag fått vara med på ett hörn när den bästa bloggen grundats! <3 <3 <3

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!