25.11.2016

F*cking Black Friday!

Alltså vad fan är detta för Black Friday-hysteri? Marknadsföringen började redan för flera dagar sedan. Idag har det varit helt galet. Det började när jag bläddrade igenom Hesaren. Jag har fått textmeddelanden om olika reaprocenter. E-post. Facebook-flödet... Det är liksom helt överdrivet. 

Shoppinglusten liksom vaknar och jag ba: "Uuh rea på Glitter. Kanske jag skulle hinna där via när jag far hem från jobbet." Och i nästa sekund: "Men vad fan! Jag behöver ju inget från Glitter."

Jag har gått igenom många liknande diskussioner i mitt huvud idag. Det är så lätt att ryckas med i hysterin. 

Vi som redan borde konsumera mindre uppmanas nu till att KÖPA KÖPA KÖPA KÖPA! Uppmaningarna kommer från alla håll. Man bombaderas med smörjan. Usch!

Givetvis är det kul med reaprocenter om man verkligen behöver köpa något. Men jag misstänker ändå att många bara rycks med fast de egentligen inte tänkt shoppa. 

Nåja. Nu ska jag gå till matbutiken och köpa den mat min familj behöver för veckoslutet. Hoppas där inte är mer hysteri än en vanlig fredag, heh!2 kommenttia :

  1. Men jag hade tänkt shoppa! Alla mina julklappar :) Och nu råkar så gott som allt vara på minst -20% idag. Så jag har shoppat massor, men bara det jag hade gjort oberoende. Fast nu fick jag det billigare och utan fraktavgift. Tack tack black friday säger jag :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa nå det är bra om det är något som man ändå behöver köpa. Jag har inte ens hunnit fundera på klappar och vi kommer annars också att köpa mindre klappar i år. Det är dealat oss vuxna emellan. Så vi skulle knappast ha sparat många tior 😜 Men som jag skrev, det är säkert många som shoppar för shoppandets skull. Inte för att de verkligen behöver.

      Poista

Roligt att du kommenterar!