13.11.2016

Firmafesten där jag dansade som en dåre (+ blingbling-tips)

I fredags var det firmafest och jag hade kännijännitys hela veckan innan. Hahaaa! Av någon orsak såg jag väldigt mycket fram emot festen. Liksom mer än vanligt. Fick träffa gamla kolleger, dansa, laga mig fin och ha kul.

Min fina vän Nica kom till mitt jobb och fixade mitt hår. Det var så otroligt kiva att ha håret snyggt! Jag är ju en flätchick så det blev givetvis fläta och den blev så fin! Behöver ni frisyr så kan jag definitivt rekommendera Nica, så skicklig och dessutom superdupertrevlig.

Det blev en rolig kväll och jag hade nog fart på. När 90-talsmusiken började spelas så tror jag faktiskt att jag var på dansgolvet för det mesta. Jag dansade med obekanta typer vilket jag aldrig brukar göra, men nu mindade jag inte alls.

Lite tungt var det sen på lördag och faktiskt ännu lite idag på söndagen också. Men det var nog värt det. Aijo och frisyren hade jag hela veckoslutet, skulle inte alls ha velat ta bort den.

En bild på håret en bit inpå kvällen.

Lyxmoment.

Jag satsade på detaljer. Guldtatuering (istället för smycke) och nagelklistermärken.

Klänningen var jag också himla nöjd med. Har aldrig ägt en så tight klänning. Var lite förvånad över min spegelbild varje gång jag gick på toaletten. För det mesta är jag redan van med min "nya" kropp men ibland är jag fortfarande förvånad när jag tittar i spegeln.

Jag har aldrig använt nagelklistermärken förut. De var lätta att applicera och ser bra ut fortfarande några dagar senare.

Bordssällskap.

Tjiiga vilka finisar!

Även dessa underbara typer hängde jag med.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!