2.11.2016

Kevins brev till julgubben år 2016

Julgubben har redan börjat undra var Kevin önskar i julklapp. Här kommer den årliga listan. Överlag kan man väl säga att musik, siffror och bokstäver och superhjältar intresserar.
DENNA FINNS REDAN I TOMTENS SÄCK! En liten gitarr åt musikdåren. Han älskar att spela på sin fars gitarr men det blir lite problematiskt ibland för det är ju ingen leksak. Denna vita ukulele säljs på Clas Ohlson och skulle vara perfekt både på grund av storleken och den fina neutrala färgen. Det gör inget att det finns färre strängar för det handlar ännu inte om att spela på riktigt.

Lego börjar bli allt mer intressant och han håller lite på att växa ur Duplona. Ett paket med helt vanliga Legon som man kan bygga hur som helst kunde vara kul.

Något underlag att bygga Legoslott på skulle också vara bra.

Lego Juniors för fyraåringar eller Lego City för femåringar. (Lego Juniors med Batman och Superman har han redan).

Kevin börjar vara ganska bra på spel, så enkla spel med tärning och spelpjäser skulle han säkert gilla. Afrikas stjärna till exempel. Kimble och olika memoryspel har han.

Hörlurar för barn. Det viktigaste är att man inte kan höja volymen så mycket att det blir skadligt för hörseln.

En eltandborste har han fortfarande inte.

Bokserförrådet kunde uppdateras till större storlekar. Superhjältar, Star wars, dinosaurusar och Minions är populära motiv. Storlek 110 eller 110/116. 

BÖCKER BÖCKER BÖCKER!
Har har blivit intresserad av "kapitelböcker", alltså sådana som har korta kapitel möjligen någon liten bild på varje sida. Men även bilderböcker på både finska och svenska som passar en 4,5 åring är välkomna.

PIPPI LÅNGSTRUMP
I och med att Buu-klubben visat Pippi på veckosluten så har han blivit intresserad av henne. Något Pippi-relaterat kunde alltså vara kul.

DINOSAURUSAR
Han är mycket intresserad av dinon nu. Så en leksaksdinosaurus vore inte helt fel.

MODELLERA
Han älskar att modellera så något av Play Dough skulle vara kul.

1 kommentti :

  1. Jag säger bara två ord: "Lego City".Dom älskarmin son som är 4 år.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!