13.11.2016

Pappan som introducerade "skrikmusik"

Idag har vi uppvaktat pappan i familjen. Han är den mest fantastiska pappan. Han har axlat faderskapet på ett mycket lugnare sätt än vad jag modellerat in mig i mammarollen. Han är familjens klippa. Kevin har haft tur när han fått en sådan superfarsa (nå jag kanske har något med den saken att göra, heh!).

Jag läste idag denna artikel i Helsingin Sanomat och den var verkligen bra. Jag är glad över att det hänt något med faderskapet den senaste tiden. Papporna är hemma med sina babysar, dom är närvarande, kramande, älskande. De tar mer ansvar. Det krävs inte så mycket för att vara en bra farsa egentligen, var bara närvarande och intresserad på riktigt. Visa att barnet är det viktigaste i livet.

Nu kom jag på en dålig sak med 3jorns faderskap. Han har introducerat "skrikmusik" åt Kevin. Heavy alltså. Jag som jobbat hårt med att spela mycket Tomas Ledin och 90-talsmusa för att introducera bra musik åt Kevin. Just nu hör han helst "skrikmusik". Det är hemskt. Men jag ger inte upp. Jag måste fortsätta kämpa, hahahaa!


Det är asroligt att låta bernet svara på frågor. 3jorn fick en egen version av frågorna jag hade på bloggen för en tid sedan.

Vi pysslade och skrev.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!