22.11.2016

Shejk some ass

Nu är jag glad! Testade en jumppatimme som heter FIX Fiilis på vårt lokala gym. Jag skrev tidigare lite feedback till gymmet om att jag tycker de har ganska skit urval på dansanta timmar och att den timmen jag testat är väldigt latinofixerad. Jag vet inte om de lyssnade på mig eller varför FIX Fiilis dök upp i deras schema för de fyra närmaste veckorna. Hah!

Det är alltså en danstimme med enkla steg. Många olika låtar och olika koreografier för alla låtar. Dansstilen ändrade också en del. Det var verkligen roligt och jag hölls bra med på kärran fast det var min första gång på timmen. Roligt att få shejka lite ass.

Hoppas jag kan gå de resterande gångerna.

Vår tisdag blev verkligen ovanlig. Jag stack iväg direkt när vi hade kommit hem och sen var det en flygande växling hemma när mannen for iväg på savate. Han tycks digga att testa hur det känns att få på käften. Hahaha! Roligt att han hittat någon nytt att prova på.

En dylik kväll skulle ha känts helt utopistisk ännu för ett år sedan. Tänk vad man redan orkar med mer!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!