25.12.2016

Julafton med sjukling

Vilken skön jul det varit. Detta trots att Kevin blev sjuk två dagar innan julafton. Dagen innan hade han hög feber och var helt ur spel. På julafton hade han ännu låg feber och idag har han igen varit sig själv. Vi avbokade hälften av julaftonsprogrammet, eller nå 3jorn åkte till Paradiset en sväng på dagen utan Kevin och mig. Vi stannade hemma och vilade.

På kvällen for vi sen till min mamma och hennes man dit även min bror med sambo och ett par "plastfarföräldrar" kom. Kevin var duktig fast han helt tydligt hade lite tråkigt när han var enda barnet, han hade nog inte krafter att göra så mycket heller. Men han gnällde inte alls, först efter två timmar frågade han när julgubben kommer.

När julgubben äntligen kom så var han nog riktigt glad fast också lite skraj. "Mamma jag har nog varit jättesnäll när jag fick så många paket!" sa han senare. Och visst, jag håller helt med, han är en guldklimp vår son.

Så julaftonen blev riktigt bra till slut fast det inte gick som planerat.

Idag, på juldagen, har vi bara degat. Kevin och jag har varit klädda i pyjamas hela dagen. Vi har lekt med de nya leksakerna, byggt Lego, spelat Afrikas stjärna, sett Cars och hälften av Frozen och ätit skinka. Han har varit ganska normal och feberfri så resten av jullovet kan vi säkert spendera helt vanligt. Lite bilder på den saken:

En kramgo sjukling.

Dags för middag.

Min mamma med kameran i högsta hugg.

Strax skumppa!

Morsan hade köpt en Chewbacca-mask med Chewbacca-ljud. Den var väldigt underhållande. Här testar Kevin om man kan äta choko med masken på.

Han åt inget på två dagar. Ett räkor slank ner under julmiddagen. Han fick ha lite specialregler med glass och ipad under middagen.

Under bordet kollade Bamse att alla i flocken hölls samlade.

Jag och mamma.

Vi åt under levande ljus.

Sen äntligen!!!

Största paketet först.

Tack för alla fina julklappar och tack till morsan plus man för en stämningsfull julaftonskväll!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!