22.2.2017

I augusti blir det andra bullar!

De som är vänner med mig på Facebook eller följer mig på Instagram vet detta redan. Men jag känner att jag ännu måste skriva det på bloggen.

Om allt går bra så blir vi en fyrapersonersfamilj i augusti. Kevin ska bli storebror! Tänk det!

Det känns så himla skönt att vara öppet gravid. Jag har varit gravid i över 100 dagar redan. HUNDRA! Det är en lång tid för att hålla stora hemlisar. Nu börjar magen dessutom vara svår att dölja så det är skönt att jag inte behöver göra det längre.

Whoppidoooo!

Han är väldigt glad, förväntansfull och stolt över att bli storabrorsa. 

24 kommenttia :

 1. Vad roliga nyheter! Stort grattis! Önskar Annika som sade hej åt dig på Savoys toalett innan Gardell drog igåbg sin show :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhaa tack Annika! :) Och tack för komplimangen på toaletten!

   Poista
 2. Grattis! Det är nog så många som är gravida nu att det är helt sjukt! Min bästa vän får i Juli och jag kan inte vänta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Jo känns verkligen som en babyboom just nu.

   Poista
 3. Grattis!Vi väntar också tillökning i slutet av juli, så ska bli roligt att följa med här igen. Vår äldsta är i samma ålder som Kevin, han blir fem i juni. Sen har vi hunnit med en här emellan också som blir tre i maj:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Och grattis själv! Aj ni har hunnit med en här emellan! Wow!

   Poista

 4. نجار بالمدينة المنورة
  إذا كنت ترغب في تصميم غرفة نوم جديدة فإننا نرشح لك أفضل معلم نجار بالمدينة المنورة لأنه فور تلقي الاتصال من العميل يذهب مباشرة وينجز العمل خلال فترة وجيزة حيث يقوم بتصميم جميع أنواع الغرف سواء كانت غرف النوم أو المطابخ كما يقوم بإصلاح أي قطع أثاث المختلفة من خلال توفير قطع الغيار بأسعار مناسبة

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!