9.3.2017

Årets moderskaps(?)låda = najs!

I år var det ju extra spännande att se den nya mammalådan (Eller föräldralåda borde det väl heta? Eller babylåda?) eftersom vi själva kommer att få en. Jag är faktiskt positivt överraskad för jag tror nästan alla plagg kommer till användning.

Nå visst finns det ju risk att vi får den tidigare lådan också. Senast fick vi 2011-lådan fast Kevin föddes sommaren 2012.
Foto: FPA

Här kommer mina favoriter ur lådan:
Sovpåsen är sååå fin i år!
Foto: FPA
Så söt pipo!
Foto: FPA
Collegeoverallen är helt ny för i år. Kul! Jag hade ändå föredragit den grå utan mönstret.
Foto: FPA

Just sådana här babykläder älskar jag. Randigt och grå-vitt.
Foto: FPA
Nästan alla bodyn är fina i år. Denna regnbågsbody är ju en ljuvlig färgklick.
Foto: FPA
Ääääh gråa byxor! Jag älskar gråa byxor! Dessutom har de dumpat sparkbyxorna, de var helt onödiga i Kevins låda. Nu finns det endast ett par sparkbyxor.
Foto: FPA.
En sovpåse har vi aldrig ägt så det blir ju kul om vi får en sådan.
Foto: FPA

Vad tyckte ni om årets moderskapslåda? Bu eller bä?

11 kommenttia :

 1. Jag är avundsjuk.. Får ju inte mammalådan här i Sverige :(

  VastaaPoista
 2. Jag gillar dem mycket bättre än flickornas, trevliga färger. Jag läste någonstan att den här nya lådan börjar man dela ut i slutet av april så vi borde få den här lådan och inte 2016.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp vi hoppas att vi får den nya. Det finns ändå risk att man kan få den gamla ännu efter april för de ska först göra sig av med de gamla.

   Poista
 3. Ja, vad mycket fint. Hoppas få 2017-lådan i juli :)

  VastaaPoista
 4. Riktigt fin, och inte alls så dör pojkaktiga färger som många klagat på med förra årets låda t ex. Collegehalaren var superfin, den skulle jag själv ha gillat! Och sovpåsen var jättefin. Vinterhalaren påminner lite om den vi fick ur 2014-års låda (fick alltså den när dottern föddes i slutet av april 2015, men tyckte nästan bättre om den så det gjorde inget ��). Kul med regnbågsbodyn! ��

  VastaaPoista
 5. Sovpåsen och regnbågsbodyn <3 <3 Puolipotkarit (vad de nu sen kallas på svenska) har nog varit helt super med vår lilla loppa nu. Melvin är så liten så alla collegebyxor är för lösa. Och när han ändå rör på sig så mycket så kryper han sen här med byxorna hängande i fotlederna och har tappat sina strumpor. Så speciellt såna byxor där man kan spänna gummibandet på midjan och strumpbyxor har varit helt bäst :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!