6.3.2017

De första rörelserna

Igår när jag gick och lade mig så satte jag som vanligt händerna på magen för att känna om babyns rörelser skulle märkas. Och plötsligt hände det, där yrade den lilla på! Jag låg där hur länge som helst och glömde nästan andas. Det känns nog helt lika underligt som förra gången. 3jorn hade redan somnat så jag kunde inte berätta den stora nyheten förrän på morgonen. Ja, och på morgonen var jag väääldigt trött för jag hade legat så länge och känt efter. Inte så bra när jag redan lider av hemsk trötthet.

Det sägs att när man är gravid andra gången så kan man känna rörelserna tidigare. Jag bläddrade i mitt gamla preggohäfte och där har jag skrivit om de första rörelserna i vecka 18, dock med ett frågetecken. I vecka 19 har jag känt rörelserna bra. Nu var jag i gravidvecka 16+4. Så kanske det blev lite tidigare då.


PUSS!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!