26.3.2017

Frukosttips i Danmark: Valle Dalle

Hälsningar från Köpenhamn. Eller nu är jag ju nog redan hemma. Jag vill tipsa er om frukostbuffé. Jag bodde första natten på ett litet skruttigt hotell. Hade först tänkt ta frukost på hotellet men tur att jag började googla lite. På Tripadvisor var det någon som skrev att det lönar sig att gå till köpcentret i närheten och äta där. Stället som rekommenderades hette Valle Dalle.

Så dit for jag på morgonen. Shit sådant frukost/brunschbufféurval där fanns! Jag var totalt bland molnen och åt mig proppmätt. Buffén kostade 79 kronor (10 euro). Betalde lite därtill och fick en cafe latte och stort glas juice. Valle Dalle tycks vara en kedja och finnas på många ställen. Jag var i Amager köpcentret men rekommenderar varmt att äta frukost på en av deras restauranger. Slurps! Jag blir så lycklig av just sådana frukostar.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!