15.4.2017

Alla andra barnen var påskhäxor men K ville gå på bilutställning

Det känns ofta som Kevin inte är den typiska fyraåringen. Om han får välja mellan Blixten McQueen eller Top Gear på tv så väljer han alltid Top Gear. Det känns som han hellre väljer det som är "på riktigt" än något animerat.

Han är inte alls förtjust i barnmusik. Han väljer alltid vuxnare musik. Det kan till exempel vara Trolls soundtracket (som har väldigt bra låtar!) eller Skrillex. Vi brukar släpa honom på Arne Alligator-konsert en gång i året vilket han tycker är kul men han brukar inte villa lyssna på musiken hemma. 

Om han får välja mellan en barnbok om bilar eller en biltidning, så väljer han nästan alltid tidningen. 

På iPaden väljer han nästan aldrig barnspel utan ett bilspel som har en lite äldre målgrupp. Han är otroligt bra på det. Ingen chans att vi skulle vinna honom.

Han har också börjat fråga "är det här på riktigt". Tycker han att barngrejer är fejk på något sätt? Han är väldigt skeptisk till alla maskotar där det finns en människa inuti. Ni vet Arne Alligator, Ville Viking, Mumin etc.

Idag har han igen valt annorlunda. Flödet fylls av små påskhäxor men han ville inte "virpo". Inte ens fast vi tänkt gå endast till folk vi känner. Inte fast han visste att han skulle få godsaker som han älskar. Vi frågade många gånger men beslöt att låta hela grejen vara när han alltid sa att han inte ville. Det är ju inte roligt att tvinga till något sådant heller. Han ville hellre fara till American Car Show. Vi skulle ju ha hunnit med båda. 

Oh well, det passade mig ypperligt. Jag är ju inte den största fanet av virpomistraditionen. Och de fina glänsande bilarna fick det att pirra lite i mellangärdet, hahaha. Det blev en rolig eftermiddag och Kevin var nog i sjunde himlen. 

Monsterbilen var hans favorit. Fast han tyckte lite synd om Mitsubishin som hamnat under.

Jag fattar inte att folk orkar fixa och duuna för att få bilarna så här fina. Bilarna som var från 1950-talet var ju i bättre skick än vår Mazda som inte ens har tio år på nacken.

Min favorit var den här blingblingbilen :D Imponerande!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!