24.4.2017

Resepaniken

Här ruvas det för fulla muggar. Om några dagar går vi in i vecka 26. Jag hinner inte riktigt hänga med i veckorna, under förra graviditeten visste jag exakt vilken vecka vi var i. Märkligt.

Efter att vi blev gravida fick vi panik. Nämligen resepanik. Nu är vi ju i ett skede då det är roligt att resa. Kevin är så stor och ett otroligt roligt resesällskap. Paniken berodde på att vi insåg att det tar ganska många år innan vi är i samma läge igen. Alla som rest med en toddler vet vad jag menar. Det är liksom ett enda yrande. Så vi panikbeställde en resa. Den sista resan för oss tre. Fattar inte hur vi ens ska ha råd att resa sen när vi är fyra i familjen, hahahaa. 

Nu är det inte många dagar innan vi reser till Playa de las Americas på Teneriffa. Jag har aldrig varit på Teneriffa så det ska bli intressant.

Snart är vi där!
Vi ska bo på ett familjevänligt hotell, eller nå familjehelvete brukar jag kalla det, hahahaa. Det blir Lollo & Bernie och all inclusive och hela faderullan. Där kommer vi alla nog att trivas ypperligt bra. 

Nu får vi bara hoppas att alla är friska, Kevin har IGEN varit krasslig. Jag lider endast av resefeber och preggokrämpor. Vi behöver verkligen den här resan. Mannen har jobbat som en dåre, innan det var det jag som hade mycket på jobbet och sedan alla sjukdomsfall. Ska bli så skönt med värme och sol och chill. CAN'T WAIT!!!

Det finns mycket som måste göras innan avfärden. Min kropp har fått en annan form sedan jag använde mina sommarkläder senast. Kevin har vuxit och shorts- samt skogarderoben måste uppdateras. Sandalerna ska grävas fram från förrådet. Försäkringar ska kollas. Kvällarna fylls av förberedelser, sedan ska vi fira lite valborg och sedan bär det av.

Vi brukar låna reseväskor av min mamma och hennes man. De står redan uppradade i hallen och väntar på packning.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!