2.4.2017

Resor och grejer de senaste veckorna

Oj vilka veckor det varit. Två arbetsresor tätt inpå varandra och sjukdomar som avlöst varandra här hemma i en och samma veva. Men WE DID IT!

Jag tänkte uppdatera lite bilder från arbetsresorna. Det var väldigt givande och roliga keikkor.

Första resan gick till Köpenhamn där jag skulle delta i ett seminarium. Sådan resa har jag typ aldrig fått åka på.

Jag reste redan en kväll innan seminariet för att jag inte ville ha väckning klockan 4 för att hinna till morgonplanet. Jag tog in på ett billigt hotell som nog var rent och bra men kanske lite klaustrofobiskt. Nå, jag skulle ju egentligen bara sova och sedan dra vidare.

Seminariet ordnades i DR:s (Danmarks Radio) utrymmen.

De hade väldigt fina lokaler. Mycket finare än vi har på Yle. Två dagar satt vi och lyssnade på väldigt intressanta presentationer. Coola grejer.

Turista hann jag inte alls men promenerade längs Strøget två gånger.

Världens sötaste kaffekärra stod utanför DR den andra morgonen.

Sedan var det dags att flyga hem med ett försenat plan. Blev sugen att åka till Köpenhamn för att turista lite.

Följande resa gick med tåg till Vasa och Pampas Nationaldag där vi skulle göra promo samt köra sändningar. Jag jobbade som en dåre på tåget och resan upp gick huxflux förbi.

Hotellets säng var så ooooootroligt skön. Sov väldigt bra i den.

Roliga saker man ibland får göra på jobbet: Packa goodiebags...

... göra planscher...

... och blåsa upp massor ballonger.

Vi sände från Havtornen på eftermiddagen.

På kvällsfesten var det Linda Bengtzing som stod på scen först.

Jag sprang på toaletten ofta pga. preggostatuset.

De vet du var de andra på scen.

Här min bästaste kollega som mitt i natten packar paketbilen med grejer. Jag konstaterade att detta nog börjar vara de sista tyngre keikkorna för mig för denna gång. Kände mig mycket gravid och min rygg är nog ganska sjuk utan roudande också. Då tog de andra ändå de tyngsta grejerna.

Trött och nöjd på väg till rummet. Jag älskar dessa keikkor trots att de sliter på. Också roligt att iaktta de festande studerandena och konstatera att jag är riktigt nöjd med mitt livsskede just nu. Längtar inte tillbaka fast det var en av de roligaste tiderna i mitt liv. Och det är ju bra! Nu är det roligt men på ett helt annat sätt.

Aprilmånad blir galen för 3jorn så det är ju tur att det lugnar sig lite för mig nu. Killarna har klarat sig superbra här hemma. Det är så skönt att man kan resa iväg och man vet att de har det bra tillsammans.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!