26.4.2017

Vårt förlossningssjukhus stänger

Oj det kom nya spännande svängar som kanske gäller oss när nyheten om att Barnmorskeinstitutet stänger på grund av mögelskador. Vi har tre och en halv månad till beräknat så det kan ju hända att de inte stängt ännu då det är dags för oss.

Jag tycker det är otroligt bra att det äntligen görs något åt saken. Har själv på nära håll fått erfara en person som blev sjuk på sin arbetsplats, där allt nekades och senare kom det fram en massa grejer som hållits i skymundan. Jag tycker det är förkastligt med tanke på att det är många människors hälsa det gäller.

På Barnmorskeinstitutet föds 5500 babysar per år. Det gör mig nervös. Vart ska alla de rymmas? På sommaren är det ju dessutom väldigt fullt på förlossningssjukhusen så ifall Kättären nu stängs med racerfart så blir man ju nervös för sin egen del.

Vi får bara hålla tummarna för att allt löser sig på bästa möjliga sätt. Både för oss och alla andra som ska föda på huvudstadsregionen.

Min pappa skickade också en länk till detta. Det har tydligen inte varit helt problemfritt då när Barnmorskeinstitutet började byggas i mitten av 1950-talet. Intressant.

Två fina typer chillar på Barnmorskeinstitutet en het sommardag i juli 2012.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!