8.5.2017

Preggorapport från södernresa

Hälsningar från Teneriffa! Här har vi varit snart en vecka och det har nog varit underbart att semestra med mina två killar. Jag har haft några preggoinsikter under denna resa. 

1. Jag glömmer ofta att jag är gravid här. Jag har konstaterat att det måste bero på den lätta klädseln. När jag går klädd i bikini finns det inget som spänner om magen. Sommarklänningar sitter också skönt. Hemma har jag gått klädd i preggojeans hela tiden och de gör nog så att man är extra medveten om magen. 

2. Jag har knappt haft några ryggproblem här. Allt går i långsamt tempo, jag ligger, sitter och står ganska likvärdigt. I vardagen är det mera stress och ryggproblemen tycks komma de dagar jag är på jobbet och sitter mycket. Får se om de kommer tillbaka när vi är tillbaka till vardagen.

3. Denna sommar kommer jag inte att kunna använda mina favoritsandaler som jag köpte i Pärnu för två somrar sedan. De har remmar och spännen som är aningen krångliga att fästa men fy fan vad krångliga de är med en mage som är i vägen. I sommar kommer magen att vara ännu större. 

Det var min preggorapport från Teneriffa. Mer om resan får ni ta del av när vi kommit hem. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!