11.6.2017

Det första kompiskalaset

Nu har Kevin haft sitt första kompiskalas. Han fyller ju först om tre veckor men vi villa hålla kalaset innan alla försvinner på semester.

Vi föräldrar har nog varit nervösa, mest för vi inte vet hur barnen blir i flock, haahhaaa. Kevin hade fem gäster så de var sex barn sammanlagt. Ganska bra regel att ha så många gäster som man fyller år. Fast i något skede (i skolan?) kanske man ska bjuda hela klassen, eller?

Vi hade min mamma med som tekniskt och psykiskt stöd. Dels också för att jag inte är i så hemskt bra skick. Men allt gick över förväntningarna. Vilka ljuvliga kompisar Kevin har! Det var så himla roligt att diskutera lite med dem när de satt i bordet. Annars fick de sen leka ganska fritt och då försökte vi att inte ingripa så mycket så länge som allt gick bra.

Kalaset var bara 1,5 timme långt och den enda programpunkten var egentligen mete. Vi hade också en pappersbordsduk som de fick rita på. Huset var inte ens kaos när kalaset tog slut, säkert för att det var ganska kort.

Det vi bjöd på var ganska enkelt. Jag började inte baka och hålla på utan det blev melon, popcorn, olika kex och lite godis. Istället för tårta blev det glass.

Det verkade som att alla hade roligt. Och vi var ganska stolta över både oss själva och barnen för att allt gick så bra.

Som många andra gjort så tejpade också vi ballonger i taket som dekoration.

Mumi hämtade också med sig ballonger med helium i sig som gästerna fick ta hem med sig.

Det var ganska mycket Star Wars över dukningen.

Vår stödperson, Mumi!

Pennor på bordet så de kunde rita på duken.

Glass istället för tårta.

Färdigt ätet.

Till slut blev det mete. Barnen samlades på terassen för att blåsa såpbubblor som fanns i påsen tillsammans med tatueringar, Buu-plåster och chokopeng.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!