15.6.2017

Reklamationsdåren i farten igen

Jag är en typ som gillar att göra reklamationer. Liksom om något går sönder direkt eller inte håller det som produkten förväntas hålla så försöker jag åtgärda saken och möts oftast positivt av företagen.

Senaste reklamationen gällde leksaksbilar. Jag får fel i huvudet av att leksaker inte håller. Famo hade köpt en fin speciell Hot wheels-bil åt Kevin och redan samma kväll var det en metallpinne som var böjd så att ett hjul inte rullade ordentligt. Kevin blev så klart väldigt ledsen och jag var av den åsikten att detta inte går för sig. 

Jag letade fram importören på nätet och mailade dem. De bad väldigt mycket om ursäkt och försäkrade att deras bilar nog ska hålla längre än en dag. De lovade gottgöra saken åt det lilla Hot wheels-fanet. 

Idag hade det då kommit ett paket som innehöll två nya bilar. Kevin var mycket glad och jag likaså. Jag verkligen älskar bra kundservice. 

En glad liten en.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!