31.7.2017

En liten avkopplande babymoon

För någon vecka sedan hade vi en liten babymoon tillsammans med 3jorn. Vår sista längre tumistid innan babyn kommer. Kevin hängde hos Mumi hela veckoslutet.

Definitionen av babymoon på Wikipedia:

A babymoon is a relaxing vacation taken by couples who are expecting a child. Babymoons are often taken in luxurious locations, as the babymoon is seen as the last vacation that the couple will have alone until their child leaves home when they reach legal age.


Hahaa låter brutalt. Vi har nog sett till att ha tumistsemester fast vi har ett barn så 18 år lär vi nu inte vänta tills vår nästa tumissemester.

Men det om det. Vi slöade först en dag hemma och andra dagen körde vi till Flamingo där vi tog in på hotell. Vi åt gott och slöade lite till. 

På kvällen gick vi till Flamingo Spa, vuxensidan. Vi hade aldrig varit där och var nog positivt överraskade. Där fanns en varmvattenpool, mineralpool med bubblor samt musik under ytan, många olika bastun och så hade vi bokat massage på 50 minuter. Så himla skönt! Där kunde man chilla och dricka drinkar i poolen om man så ville.

På kvällen mässäde vi lite och låg och slötittade på Netflix. Nästa dag blev det frukost och sen utcheckning varefter vi promenerade till köpcentret och kollade runt.

På hemvägen plockade vi upp Kevin. Han hade haft det hur bra som helst fast han oftast är borta bara en natt.

Så det var ett lyckat veckoslut för oss alla. Och mycket avkopplande dagar för oss vuxna.

Omnomnom tidig middag.

Let's spa!

3jorn chillar i saltrummet (tror jag att det var).

Mådde lite illa efter mässändet.

Vi bodde i elfte våningen. 

Fin vy från sängen precis innan vi checkade ut.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!