26.7.2017

Preggostatus vecka 38

Veckorna bara rusar iväg. Idag går vi in i vecka 38. Jag hade rådgivning idag och mitt hemoglobin har ÄNTLIGEN stigit! Jag bytte ju järnpreparat. Åt Maltofer i flera månder men hemoglobinet bara sjönk. Nu dricker jag Kräuterblut-saft. Om det ännu skulle påverka tröttheten så skulle det vara super.

Jag har aldrig vetat hur sammandragningarna som man har under graviditeten känns. Idag när hälsovårdren skulle lyssna på babyns hjärtljud så sa hon att du tycks ha en sammandragning just nu så vi väntar en stund. Jag undrade hur hon vet att jag har en sammandragning när jag inte ens själv vet hur de känns. Hon såg det på magens form.

Så nu vet jag äntligen hur de känns och kan konstatera att jag haft ganska mycket av dem. Hahahaa! Jag har mest tänkt att det varit babyn som sträckt på sig eller något liknande när jag haft sammandragningar.

Jag har totalt tappat bort min hungerskänsla sen kanske en vecka tillbaka. Väldigt konstigt. Jag kan nog äta sen när jag väl äter men jag är aldrig hungrig och kunde säkert glömma bort att äta helt lätt.

Nästa vecka går Kevin tillbaka till dagis och 3jorn jobbar fram till babyns ankomst. Fast det är härligt att semestra så ska det bli skönt att vila på dagarna.

Igår fick jag träffa två tjejer som är cirka sju veckor gamla och idag en liten babyboy som är endast en vecka gammal. Vilka härliga små knyten! Längtar nog efter att få träffa vår lillis.
Bild: Björn Fagerholm

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!