15.7.2017

Under semestern behöver man vilodagar

Fast vi inte har så hemskt mycket inplanerat nu under slutet av semestern så har det nog blivit rätt mycket ändå. Idag åkte pojkarna iväg ut till Pellinge på besök, men jag kände att det skulle bli lite väl mycket för mig när vi varit så mycket på språng de senaste dagarna. Jag stannade hemma. Fast jag hunnit syssla med mycket nyttigheter här hemma så har jag också försökt koppla av och vila.

Skööööönt!

Det är lite krångligt att vara höggravid och ha familjesemester samtidigt. Dels har man inte krafter till att göra så mycket men samtidigt vill man inte bara uggla hemma. Och hela familjen kan verkligen inte uggla hemma hemskt länge för då blir alla lite irriterade.

Pojkarna har gjort en del på tumis och jag har också försökt orka. Kevin och jag hälsade på hos Momi och hennes jobb. Vi var på Luftfartsmuséet med Moffa. Hela familjen har varit på överraskningsfödisfest och en dagstrip till Borgå. Man hinner mycket på bara några dagar när man är ledig.

Även 3jorn och jag har kommit bort var för sig en stund och det är nog viktigt för orken.

Jag måste säga att jag nog hellre skulle resa runt lite. Fast det är tungt så är det ändå annat än att vara hemma. Hemma finns det så många måsten. Men så här är det nu i år. Tur att det blev ens en resa, till Åland. Vi funderar också på att ta oss ut till Strandstugan ännu under semestern.

Chillar på Momis jobb.

Lill-piloten på Luftfarsmuséet. 

Han är nog en väldigt intresserad museibesökare.

Kära Borgå där jag en tid hängde väldigt mycket.

Så vackert.

Vi kollade givetvis också in Muminlekparken.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!