30.8.2017

En spädis som shoppingsällskap

Fast jag igår skrev att jag trivats hemma väldigt bra så var det roligt att åka till Itis för att fixa lite ärenden idag. Lilla M sov nästan hela tiden och hon gjorde sin cafépremiär idag. 

Många kvinnor gav beundrande blickar när 3jorn hade vår minibebis i famnen på caféet. Varför får män med bebisar sådana blickar? Tanter börjar också alltid tala med 3jorn i matbutiken när han skuffar på Lilla M i vagnen. Händer typ aldrig åt mig. 

Nå, jag kan bara konstatera att det är otroligt lätt att sköta ärenden med en spädis. Liksom om man jämför med lite äldre barn. 

En ettåring ba: "Ääääääääh!". 

En tvååring ba: "Vill gå själv!!!" och rymmer åt fel håll. 

En treåring ba: "Vill ha glass!!! Ääääääääh!!!" 

En fyraåring ba: "Mamma! Jag vill ha en leksaksbil! Kan jag få en leksaksbil? Jag har inte fått en ny bil på länge. Jag behöver en bil. Jag har ingen Seat. Där är leksaksbutiken! Ääääääh!" 

En femåring ba: "Jag skulle behöva en fidget spinner. Men jag har ingen batman fidget spinner. Jo men jag behöver många olika. Hey jag har en idé! Om jag inte får en fidget spinner så kan vi ju köpa glass. Varför inte?"

Nä nu överdrev jag nog lite. Vår förstfödde kan nog bete sig riktigt bra i butiker men ibland måste han ändå testa.  Men jag njöt verkligen av den sovande spädisens sällskap idag, hahahaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!