28.8.2017

Hej från babybubblan


Hej från babybubblan. Jag har inte egentligen skrivit om hur vi har det. Jag hade en del problem men bloggen efter att jag uppdaterade dens utseende och har inte egentligen kunnat blogga från mobilen. Nu har jag tagit tillbaka bloggens gamla templat så nu hoppas jag att det ska fungera bättre och att tröskeln för bloggande inte ska vara så hög. 

Våra två första veckor (nå, snart tre) har varit riktigt bra. Skulle våga påstå att det är roligare med en bebis andra gången. Vi är självsäkra föräldrar och behöver inte panikera så himla mycket. Bebisen har också varit ytterst chill hittills. Hoppas det håller i sig. 

Dagarna rusar iväg och är uppbyggda på ett visst sätt. Dagarna är bebistid och eftermiddag och kväll är Kevintid. Kevin var hemma den första tiden men sedan har han varit kortare dagar på dagis. Han fick så ledsamt efter sina vänner och han har faktiskt varit gladare när han fick sin dagisrutin tillbaka. Han är nog vår lilla rutinbaby, får se hur det blir med lillasyster. 

Jag har trivats helt otroligt bra hemma. Jag är riktigt överraskad. Nå, givetvis kommer det säkert att ändra i något skede men jag är så otroligt glad och tacksam över en paus från ekorrhjulet tillsammans med min dotter. 

Jag har ju inte varit så värst mycket ensam med babyn ännu för jag har haft 3jorn som hjälp. Men igår var 3jorn borta hela dagen och det var lite spännande. Jag fick hjälp av svärmor som förde Kevin till dagis på morgonen. Det skulle ha varit lite för avancerat att föra honom utan bil och med minibebis så här i början. Min pappa hämtade sedan hem Kevin på eftermiddagen. Tack vare hjälpen gick dagen som smort. Jag hann duscha, äta svärmors svampsoppa till lunch, tvätta kläder, tömma diskmaskin, läsa ur en bok och laga middag tills Kevin kom hem. Lilla M sover mycket så det är ganska lätt här hemma än så länge. 

Kanske blir jag snart mökkihöperö. Får se. Det är bara så skönt att gå omkring i preggokalsare, napapaita och råddigt hår och inte ha så mycket andra måsten än livet i babybubblan. 

Nästa vecka blir jag sedan ensam med babyn då 3jorn börjar jobba som vanligt. Får se hur det känns sen. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!