16.8.2017

Hon är född!Vår lilla flicka kom till världen i fredags. Hon är underbar! Mörkhårig, lite lurvig, uppmärksam och sömnig.

Hon föddes 39+2 och idag är det den beräknade dagen. Fem dagar tidigare fick vi alltså henne.


Hon föddes med planerat snitt, precis som vi önskade. Jag känner sådan glädje över denna förlossningsupplevelse och att den blev möjlig för oss. Jag har massor att skriva om ämnet bara jag hinner. 

Snittet gjordes på fredag och vi kom hem på måndag. Vi skulle ha fått åka hem redan på söndag men det var lite problem med hennes vikt.


Här hemma har det varit full rulle. Jag har ju såret som ännu är lite sjukt. Vi har problem med amningen (igen!) och hennes vikt har sjunkit igen. Och så har vi en överivrig storebror som behöver massor uppmärksamhet. Jag har lite svårt att räcka till men bara babyns ätande fås under kontroll så underlättar det. 

Men jo. Dagarna rullar på i racerfart. Jag ska skriva mer bara jag hinner. 

8 kommenttia :

 1. Grattis! Roligt att det gick bra!
  Jag kommenterade ju nångång i våras då du skrev om hur ni ändå kom på tanken att skaffa ett barn till, att vi var i lite samma situation. Nå nu gick det ju lika för oss, i januari kommer det ett syskon! Åldersskillnaden blir då drygt 4,5år, och det känns mycket bättre än att ha stressat redan vid 2 år.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vad roligt att höra! Den första veckan med Kevin har gått helt otroligt bra. Och jag är så otroligt nöjd över att vi väntade. :) Lycka till!

   Poista
 2. Grattis :)!

  VastaaPoista
 3. Stressa ej över amningen ! D lönar sig absolut inte. Jag ångrar sååå att jag inte sov utan bara ammade o d var ngt så hemskt. Man orkar inte d många dagar. Så att d finns korvike ! Nim älä imetä itseäsi lataamoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, jag tänker inte ta likadan stress som förra gången. Jag testar nu ännu en tid och så får vi ser hur det blir. :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!