5.9.2017

Den nya vardagen

Nu är 3jorns pappaledighet slut och vår nya vardag har börjat. Första dagen (igår) gick riktigt bra fast jag för det mesta suttit fånge under sovande bebis. Hon verkar sova bäst dagtid i famnen eller i babyskyddet när vi är on the road. Undrar om hon tycker att det är för tyst på dagen när vi är på tumis? Nå jag hann se några avsnitt Gilmore Girls och ett Supernanny-avsnitt (herregud ändå!). Men sen hann jag inte med så hemskt mycket mer. Aijo visst, blev av med en hel chokoplatta under dagen. Oops.

Idag hälsade Baby M, min pappa och jag på hos min farmor och farfar. Över nittio års åldersskillnad är det mellan den yngsta och den äldsta generationen. 

Mitt enda mål denna vecka är att jag ska ta mig ut på en vagnpromenad. På fredag är det en månad sedan förlossningen och det känns ganska bra i kroppen. Inte så att jag tänker motionera hemskt mycket men jag har nästan inget ont längre. Skönt!

Aijo. Jag slutade dricka kaffe under de sista graviditetsveckorna. Fick liksom äckel. Jag har fortfarande inte druckit kaffe. En kopp te dricker jag på morgonen och har klarat mig bra. Nu börjar jag dock känna av de hackiga nätterna så vi får se hur långt jag klarar mig utan koffeinet.

Hon har suttit i sin nya sitter när jag duschat. Igår kväll var vi faktiskt alla i bastun och hon satt i sittern i badrummet.
MOI!


Te och morgonhåret.

När hon somnar i famnen så vill man nästan inte lägga bort henne. Så där sitter man fången och svettas.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!