26.9.2017

Ut på mammabrunch

Idag var jag på min första mammaträff. Jag har ju inte riktigt rört mig någonstans på vardagarna. Det har handlat mest om att vila, rådgivnings och läkarbesök och minimalt med utevistelse. 

3jorn jobbade hemifrån och jag fick ha bilen idag så jag kunde köra till stan för brunchen. Alltid jobbigt att komma iväg men när vi väl var där så var det helt super. Massor bebisar och deras trevliga morsor. Baby M sov sig igenom allt och fick inte träffa sina fellowbebisar. Ibland glömde jag att jag ens hade med en bebis. Men det var kul att komma ut och träffa lite folk. Kanske jag snart måste börja aktivera mig på den fronten. 

Om jag hade bil på dagarna så skulle jag säkert röra på mig mer. Baby M trivs bra i bilen och sover för det mesta. Att åka bussar och metron känns inte det minsta lockande. Kanske för att det är nästan fyra månader sen jag aktivt åkte kollektivt. Känns som vi är i en skyddande bubbla, bara min bebis och jag, när vi är i bilen. Sen är ju våra dagar ganska korta när vi stiger upp vid 10 just nu. Nå kanske man hinner flänga senare. Bra att första gången ändå gick så bra. 

Knytkalasbrunch
Rusning i trappuppgången.


Lite öppnade hon ögonen när vi skulle hem och promenerade till bilen.

Wow! Är i stan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!