7.10.2017

Metropremiären och en svettig morsa

I fredags fick Baby M åka metro in till stan för första gången. Jag har inte velat åka metro eller buss ännu för jag har velat stanna i vår egna bubbla. Jag känner mig så utsatt där bland folk och att fara till stan kändes nästan skrämmande. Jag har åkt bil med Baby M många gånger och där känns det som att man är i en skyddande bubbla. Jag tror nog alla hemskheter som hänt har skrämt upp mig lite. Extra rädd är jag med min nyfödda bebis. 

Men nu var det då dags att stiga ut ur bubblan för att hälsa på Catariina. Baby M brukar sova bra i vagnen och hon sov nästan hela metroresan. Mot slutet vaknade hon och var först helt nöjd. Jag gick in via Forum för att kolla en grej och där började hon vråla. Jag matade henne och började promenera mot Catariina. Hon vrålade hela vägen till Stora Roban. Mycket märkligt beteende. Kanske hon inte gillade centrum. Jag hade helt glömt hur svettig man blir av att rouda missnöjd bebis. Och om bebisen är nöjd så undrar man när hen plötsligt blir missnöjd. Jag blir liksom ganska stressad och fick flashbacks till Kevins bebistid. 

Nå det var ändå värt det för jag fick ju hänga med en av mina favoritmänniskor  i någon timme. Och hemresan gick bättre. Men helst skulle jag bara röra mig med bil. Synd att 3jorn oftast har den på dagarna. 

Här gick allt ännu helt bra:

Sen fick vi umgås:

Hemvägen gick bättre:

Promenad från metron:

Hemma igen:

1 kommentti :

Roligt att du kommenterar!