4.10.2017

Skitkvalitet i årets moderskapsförpackning?

Ni som har fått årets mammalåda från FPA, har ni haft problem med bodyna?


I år fanns det flera på riktigt snygga bodyn i lådan och jag var glad. Men nu har det visat sig att de är usel kvalitet eller då har vi haft hiskelig otur. Den gråa bodyn på bilden hade ett knäppe sönder innan vi ens hade använt den. Jag märkte det första gången jag skulle klä bodyn på Baby M. 

Jag ville reklamera och tog reda på hur jag skulle göra. Det kom fram att bodyn skulle postas till tillverkaren Jutta Productions och att de skulle reparera den. Sagt och gjort. Istället klädde jag på babyn den andra bodyn av samma modell, den med bokstäver och djur. Samma jävla knäppe var sönder på den!!!

Jag skickade bodyna för att repareras och hoppades att de skulle komma tillbaka innan de var för små. 

Det fick någon vecka så kom de reparerade bodyna tillbaka. Jag skulle klä på babyn den med djur och bokstäver och märkte att ett annat knäppe nu var så löst att bodyn öppnades hela tiden. ARGHHH!!! Så nu har jag postat samma body för andra gången till tillverkaren. 

Skickade också feedback till firman som fixar mammalådorna. Helt uselt alltså! Och helt snart har hon med racerfart vuxit ur dem. 

3 kommenttia :

 1. Jep, var helt samma med 2015 förpackningen. 1 body hadde hål och pyamasens dragkädja var sönder. Reklamerade och till dem räckte det med bara bilder på produkterna och felen. Men tog par veckor förrän jag fick nya, och då hadde babyn redan vuxit ur dem :/
  Har varit mycket tal om dårlig kvalitet på produkterna. Konstigt att det inte är gjort något med saken på flera år, hadde väll förväntat att de hadde valt nya producenter på produkterna nu när det kommit fram att dom är så dårliga.

  VastaaPoista
 2. Jag har inte märkt något fel so far. Ska kolla lite närmare på dem, vi har dom samma bodyna i bruk just nu.

  VastaaPoista
 3. Jo, vi har oxå haft promlem med bodyn vars knappar lossar, just den med djuren och sen den vit/grå randiga...men tyvärr har jag varit så lat och inte gjort någon reklamation som man borde.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!