23.10.2017

Veckoslutet då jag flängde runt


Minime på mässa.
Wow ett sådant veckoslut det var. Jag hade så mycket roligt program att jag var lite nervös hur jag skulle orka med allt. Jag vet ju att jag behöver mycket tid för återhämtning efter mycket happenings.

Nå, jag orkade bra fast jag var väldigt trött och irriterad på kvällarna (förlåt min familj!). Denna vecka ska jag ta det ganska lugnt och inte ha mycket program. Nästa lördag blir det dop så det blir en del att förbereda inför det på dagarna. Några klädesplagg och dekorationer fattas ännu. Och maten. Men annars är allt ganska bra förberett.

Men här lite bilder på vad jag sysslade med på veckoslutet:

På fredag var det Yles traditionella personalfest på Fiskartorpet. Jag var i valet och kvalet om jag skulle gå eftersom 3jorn skulle vara borta på lördag. Men sen beslöt jag att gå, det ordnas trots allt väldigt lite dylika fester i dessa dagar. Och jag fick DANSA! Det älskar jag.

Sen fick jag umgås med många bra typer. Fast jag kände mig ganska malplacerad när jag varit så lite bland folk de senaste månaderna och mest klätt mig i collegebyxor.
Hurja roligt.
På lördag var det lite sömnigt. 3jorn stack iväg vid 9 och jag hade sovit tre timmar.


Jag och barnen kom ändå iväg och jag for på I love me-mässa med morsan och Baby M. Det var heeeelt för mycket folk. Hon verkade bli lite stressad av hösslet och sov ingenting.

Medan vi var på mässa var Kevin med min mammas man. De pysslade och byggde koja.

På kvällen var det hurja segt. Räknade minuter till läggdags.

På söndag brunchade jag med dessa fantastiska kvinnor. En av dem lärde jag känna i dagis, en i lågstadiet, en i högstadiet och en i gymnasiet. Så otroligt roligt att vi lyckas träffas nu och då.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!