25.11.2017

Bästa Buu-dagen hittills

Idag var en av våra favoritdagar, nämligen Buu-dagen! I år ordnades den på Arcada, min gamla skola. Jag har inte satt foten i byggnaden på kanske åtta år och det var märkligt att vara där. Allt var så superbekant fast jag inte varit där på länge. Dessutom träffade jag massor gamla studiekompisar som jag umgicks med på den tiden. Massor gamla minnen kom till ytan. Ååååh där är infokoppin som jag jobbade i! Ååååh i den här salen gick jag allra första gången på yoga. Ååååh där var ämnesföreningarnas rum där vi hängde. Oj mitt gamla skåp! Etc etc. Dessutom var ju våra två första gemensama hem på campus. Och nu gick vi där tillsammans med våra två barn.

Men ja, Buu-dagen! Det var en succé. Kanske bästa Buu-dagen hittills. Det fanns gott om utrymme på Arcada och det blev inte lika trångt som det har brukat vara på Yle. Buu-showen var rolig och för första gången ville Kevin pyssla. Vi tog familjeporträtt och kollade discot. Åt pepparkakor och kastade snöbollar. Discot var faktiskt Kevins favorit förra året, men nu ville han bara kolla det snabbt, inte dansa, för "de spelade bara barnmusik, jag vill ha vuxenmusik. Så ska det vara på disco."

Även Melissa var med och var vaken hela den tiden vi var där. Nå om några år fattar hon också någonting.


Någon hade gått wild med ballonger i discot.

Många ville titta på lillbebisen.

Han kastade "snöbollar".

... och ringar.

Kollegerna hade beställt nya grejer.

Buu-showen var rolig. Och Kevin råkade få sitta bredvid en dagiskompis.

Lite stämplande.

Pappa och barn.

Man fick ta familjeporträtt. Barnen ser roliga ut.

Coolio.


Memories. Här har jag gått in hundratals gånger.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!