12.11.2017

Mina barn vann på pappalotto


Nu har det nog firats farsdag! Först hade vi föräldrar vår tjuvstart igår med pizza och leffa på tumis. Idag fick pappan i familjen sovmorgon men lyckades koka kaffe åt sig själv utan att jag märkte att han var vaken. Det var ju meningen att jag skulle fixa kaffe åt honom. Körde iväg honom till sovrummet och så kom vi in med kaffe, smoothie och presenter. 3jorn äter ingen frukost så det kändes onödigt med frulle på sängen. Han brukar börja må illa om han äter på morgonen. 


Istället fixade jag ostar, kex och vin som överraskningskvällsmål när vi kollade på Paradise hotel. 

På eftermiddagen var vi sen bjudna till min pappa på middag. Det var gott och mysigt fast hundarna hade nog ordentlig show. 

Till slut måste jag ännu säga att mina barn har en helt fantastisk pappa. Jag tror inte man kunde få en bättre. Det är som att de skulle ha vunnit huvudvinsten på pappalotto. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!