28.12.2017

Bildbomb från julafton

JULGUBBEKRAAAAM!

Det var den julen det. Och en mycket bra jul blev det. Fast jag tycker att det gick alltför snabbt. På julafton var vi hos min bror och hans sambo där vi åt julgröt varefter vi körde till Paradiset där vi skulle tillbringa kvällen.

Enligt tradition skulle vi till julkyrkan klockan 15 i Östersundom kyrka men det blev inte till någonting. Tjugo före svängde vi in på den lilla vägen mot kyrkan och där var en jättelång stillastående bilkö. Melissa var inte glad när bilen stod still och grät. Vi sjöng för henne. I tjugo minuter var vi i bilkön men vi var inte ens nära parkeringsplatsen. 3jorn hoppade av bilen och promenerade till gravgården för att tända ett ljus på svärfars grav. Jag svängde om bilen och körde med barnen tillbaka till Paradiset. 3jorn åkte sen hem med svärmor. Så det var väldigt beklagligt. För varje år har kyrkan varit mer full. Jag minns när vi var senast så var det proppfullt inne. Tur att vi ändå fick ljuset till svärfars grav. Det kändes viktigt.

Men resten av aftonen gick sedan riktigt bra. Det var mysigt och barnen var otåliga när de väntade på julgubben. Men sedan kom han äntligen och oj den glädjen. Jag tycker det är väldigt roligt att uppleva julafton tillsammans med barn. Känns som man fått tillbaka en viss sorts spänning när man upplever det genom barnen.

Vi alla hade nog varit väldigt snälla när vi fick så fina julklappar.

Hemma var vi sent och barnen somnade vid 23. Kevin vaknade redan efter 7 på juldagen för han var så ivrig på att kolla på sina nya grejer. Samtidigt råkade han väcka Melissa, nästan tre timmar tidigare än hon brukar vakna. Znarck.

Här kommer en bildbomb från julafton.

Bamse (min brors hund) och min pappa pussas.
Moffa med barnbarnen.
Mumi och MiniMello.
Bamse ville vara med.
Vi blev serverade mycket god gröt hos min bror.
Festprisse.

Det var tomt i julbordet i Paradiset efter att barnen hade ätit färdigt (på några minuter).

Tripp trapp trull.

Där är julgubben nu bakom honom. Ganska glad blir man då.

Vår fina.

JESSSS PAKEEEET!

Julgubben var väldigt humoristisk. Men pojkarna funderade nog mycket på varför han hade gummiband i skägget.

Lilltomten bara hängde med.
Julgubben hade lämnat ett stoooort paket under granen medan vi var borta. Det fick han öppna sent på kvällen.

Tack till alla iblandade för maten, julklapparna och sällskapet!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!