3.1.2018

Familjevänligt nyårsfirande

Enligt tradition firade vi nyår med Lillkusinens familj (Tänk att han fortfarande heter Lillkusinen här på bloggen fast det också finns en mindre kusin i samma familj. Och fast han inte ens är liten längre. Men det är svårt att ändra namn.)

De kom till oss och vi åt en väldigt mättande raclettemiddag. Man riktigt rullade från bordet när vi ätit klart. Fast givetvis fanns det utrymme för lite glassbuffé till efterrätt.

De tre pojkarna lekte för sig själva och vi vuxna åt i lugn och ro utan att ha brottom. Måste vara första året på väldigt länge. Nå, nästa nyår springer vi efter en ettåring.

Kvällen avslutades utomhus med några raketer och sedan var det dags för esboborna att styra bilen hemåt. Mycket bra firande i mycket bra sällskap.

Hemma fick vi barnen att slockna först vid 23. Sedan satt vi i soffan med varsitt skumppaglas och diskuterade i två timmar. Vi skålade klockan 24 och så fortsatte vi prata. Mycket bra avslut på året, vi brukar inte alltid ha så mycket tid att sitta och snacka i lugn och ro.

Följande morgon lät barnen oss sova till 10. Superskönt.

Klart för middag.

Omnomnom.

Några minuter satt vi alla i bordet tillsammans. Mysigt. Den minsta låg ute i vagnen och sov.

Hela hemmet luktade racletteos några dagar efteråt men det var nog värt det.

Hon vaknade och såg ut som en emoji som vanligt.

De trivdes tillsammans.

Den minsta killen hölls också med i svängarna.

Måste vila lite i soffan innan efterrätten.

Hon fick hengaile mycket i famnen.

Sedan var det dags för några raketer.

Skyddsutrustningen i skick.

Hur många vuxna behövs det för att tända en sprakasticka?

Melissa sov sig igenom saketskjutningen.

Tur att hon hade hörselskydd som tryckte ihop hennes kinder.

Såja! Nu är vi redo för 2018! Från 2017 ska jag ta med mig en chillare attityd. Jag tycker att jag lyckats väldigt bra med att varva ner och inte ta så mycket stress. Givetvis är det lättare när man inte springer som en dåre i ekorrhjulet men nog stressade jag väldigt mycket då när jag var hemma med Kevinbebisen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!