15.1.2018

På jumppa med bebis

Idag var jag superaktiv. Jag riktigt överraskade mig själv. Vi vaknar ju sent med Melissa men idag hade jag klockan och ringa så vi skulle hinna till en ny mamma-babyjumppa som började nära oss. Vi kom bra iväg och det var riktigt roligt att jumppa med bebis. Eller nå, Melissa låg bredvid medan jag jumppade. Jag har aldrig gått på något liknande tidigare. Med Kevin gick vi ju på babyrytmik och på babycafé men ingen jumppa. 

Jag har letat efter en jumppa dit man kan ta med babyn men det har inte funnits något här nära oss. Jag skulle ha varit tvungen att ta mig ända in till stan för det. Eller Hagnäs. Orkah. Så jag mailade vår Fix och frågade om de inte kunde fixa något sådant. Efterfrågan skulle säkert vara stort eftersom vår stadsdel är så stor. Jag blev glad när jag fick svar och det informerades att en sådan jumppa ska börja hos dem. 

Jumppan var inte så värst tung den här gången. Man tränar lite olika delar av kroppen varje gång. 

Där var kanske tolv mammor och bebisar. I början var alla bebisar helt tysta och vara tittade med stora ögon och undrade vad som pågick. Efter en stund blev några lite knarriga och så höjdes volymen lite hela tiden. Någon höll på att bli hungrig och någon trött. 

Melissa var väldigt nöjd under jumppan men de sista tio minutrarna knarrade hon lite på grund av hunger. Men det var nog en succé. Jättebra med en bebis som inte kryper och rymmer iväg. 

Mitt program går förövrigt bra. Har gjort varje träning och ätit precis som man ska. Redan efter en vecka känner jag att jag har bättre kontroll på kroppen på grund av träningen. Så jag har inte haft några motivationssvårigheter än. Jag tycker bara det blir lite dyrt att äta proteiner fem gånger om dagen. Hoppas motivationen håller i sig. 

1 kommentti :

  1. Vad roligt att dom tog i beaktande ditt önskemål! Så bra!😊

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!