24.1.2018

Ute i snöovädret

Idag var dagen då man som vagnburen borde ha stannat hemma på grund av snöstormen. Men just idag hade jag lunchdate inbokad i Itis. Jag brukar alltid promenera till metron om jag har Melissa med men idag fick hon premiäråka buss.

Bara de 200 metrarana till bussen i liten uppförsbacke var ett helvete på grund av snön. Jag var helt slut när jag kom till busshållplatsen. På hemvägen hade det slutat snöa men inget var plogat. Då kom jag ihåg att någon bloggläsare sa att man ska dra vagnen om det är mycket snö. Och det var ganska lätt som tur men måste ha sett konstigt ut när man släpar vagnen efter sig.


Och det var ett superkiva lunchsällskap i Itis. Det är alltid så konstigt och magiskt när man får träffa en helt ny människa för första gången. Småbebisar är så små! Melissa är en jätte jämfört med de som fötts några månader efter henne.Det gjorde mycket bra åt mammasjälvförstroendet att lyckas ta sig fram i snöyran och åka buss för första gången. I bussen märkte jag att vår vagn nog är ganska stor och lång. Nå, tur att det blir bussfärder så sällan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!