5.2.2018

De senaste dagarna har fyllts av vänner, släktingar, söta barn och lite godsaker

Hej på er! Här kommer ett diibadaabainlägg om vad vi sysslat med den senaste tiden. 

Dom två är fortfarande så söta. Jag har nog aldrig sett någon fanitta en annan människa som Kevin fanittar sin syster. Jag misstänker att det senare kommer att ändra till att Melissa blir den som fanittar sin storebror. 


Jag avvek från min kost när jag äntligen lyckades besöka Brooklyn Café. Denna Oreo Milkshake var himmelsk. Och cupcaken var också god. Fast jag började må illa efter detta för jag har ju inte ätit socker på nästan fyra veckor. 

Orsaken till besöket på Brooklyn Café var detta underbara preggo. Jag blir helt till mig när det är så spännande med alla vänners och släktingars graviditeter. Känns otroligt att jag snart får lära känna många helt nya (verkligen nya, as in de har inte funnits länge) människor. 

Vi blev glada över snön. Vi brukar inte ta oss ut just alls under den mörka, regniga/slaskiga årstiden. Men nu är det roligt där ute när det finns något att göra. 

Hon håller på och snurrar på golvet. Hon skuffar sig bakåt av misstag vilket är besvärligt för hon hamnar långt från sina leksaker. 

Förra veckoslutet var vi underligt aktiva. På fredag bjöd vi svärmor på middag och på lördag var våra vänner som bor längre bort på besök. Kevin ville baka "chocolaterutor" så det gjorde vi när vi en gång fick gäster. Annars bakar vi ju nästan aldrig. 

Här det gamla gänget samlat. Underbart att ses igen och denna gång med barn på köpet. 

Vi firade också min mammas födelsedag på veckoslutet med fastlagsbullar. Hon fick en yogamatta till födisgåva. 


Kevin är igen inne i en fas då han bara vill spela iPad. Igår lyckades jag få honom att spela med mig. Vi spelade Afrikas stjärna med lite konstiga regler och efter det ville Kevin spela matematikspelet. Här räknar han plus och minus på fingrarna. När fingrarna inte räckte till så tog han tårna till hjälp. 


Efter att jag läst ut Kjell Westös Den svavelgula himlen och Johanna Holmströms Själarnas ö så kändes det tomt. Båda böckerna var fruktansvärt bra. Men jag saknade att avsluta min dag i soffan genom att läsa några sidor. Så idag efter mamma-babyjumppan gick jag via bibban för att kolla om där fanns mågot jag ville läsa. Är tydligen insnöad på finlandssvenska författare för jag lånade Philip Teirs bok. Jag har redan läst den nyaste men inte denna. Hoppas den är bra. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!