6.2.2018

Wakey, wakey kroppen!

Min kuntokuuri har hållit på i fyra veckor. Och det har gått bra. Förutom att min vikt inte tycks minska eller centarna försvinna. Första veckan försvann två kilo, säkert bara vätska och sådant. Sen har vikten stått still. Och nu har den gått lite upp. Vi tog bilder när jag började och nya bilder igår och kroppen ser helt lika ut. Efter fyra veckors slit... Känns ju lite onödigt att vara så här duktig när inget händer.

Nå, där ljög jag. Kroppen har ju blivit starkare av tränandet och jag äter ju inget socker och har inget sug efter det heller. Men jag vet inte vad det är för fel på min ämnesomsättning när inget händer.

En point med programmet är att kicka igång ämnesomsättningen men min är nog fortfarande helt jumissa. Det känns nog jäkla onödigt att vara noga med kosten när man lika bra kunde äta lite godsaker och få samma resultat. Jag misstänker att programmets kost inte passar mig, för mycket mjölkprodukter och kanske också för mycket kalorier och kolhydrater för att det ska påverka vikten. Visst behöver man kolhydrater om man ska träna men jag tror att jag först borde vara utan dem för att få igång detta.

Jag är faktiskt lite lockad till att börja Cambridge igen. Det var sådan succé då för två år sedan. Och kilona hölls ju borta tills jag blev gravid. Men vi ska nu se.

Nedan några screenshotar från HeiaHeia för några veckor sedan. Det är nog en så bra tjänst för att hålla reda på sin träning. Åtminstone har jag varit aktiv.2 kommenttia :

  1. Vad är det för diet som du går på nu?�� Kämpakämpa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nå det är egentligen ingen diet. Det är ett After Pregnancy-program av Fitverstas. Innehåller träning och kost. Äta mycket proteiner och ofta/regelbundet. Träna olika delar av kroppen olika dagar. Dricka mycket vatten.

      Poista

Roligt att du kommenterar!