2.3.2018

Kaffeproblemet är löst!

Jag lovade i mitt förra inlägg återkomma till ämnet kaffe i ett senare inlägg. Det var ju alltså så att jag inte druckit kaffe på länge och egentligen aldrig riktigt tyckt om det heller.

Jag fick många kaffetips via bloggen och Facebook och tack vare dem har jag nu druckit kaffe i en vecka utan desto mer illamående eller magbesvär.

Jag hade glömt att vi hade en presspanna i skåpet så jag grävde fram dem. Jag köpte också mörkrostat kaffe. Och tydligen är det något med filterkaffet som gör att min mage blir orolig och att jag ofta mår svagt illa efter att jag druckit kaffe. För jag har faktiskt inte haft några som helst problem nu. Mycket konstigt.

Kaffe smakar också helt okej, men inte är det ju gott på samma sätt som typ choko (fick tips om att smaksätta med chokokaffe, bör testas!). Men helt drickbart. Så nu har jag druckit 2-3 koppar om dagen. Ibland med en skvätt mjölk och ibland me iKaffe.

Helt super! Tack ännu för alla tipsen!

Eftermiddagskaffe mmmm...

Här min setti. Köpte några billiga muggar på Ikea. Älskar dom där underlagen!

Och som bonus får ni se min nyaste tatuering som jag fick i födisgåva. Nu har jag sju tatueringar om jag räknar rätt. Undrar om detta var min sista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!